dissabte, 13 de setembre del 2008

Sabatetes de brillantina, prou...

Fem pena...

Guardiola sap que no entrena el Barça B i que el Racing no és l'Igualada d'Alavedra? (Amb tots els respectes pel mestre Alavedra...)

Guardiola sap que Sergi Busquets i Pedro són jugadors, ara per ara, mediocres?

El noi de Santpedor sap que avui calia anar a guanyar fos com fos amb els millors al camp?

Sap aquest home de roba de marca que això de jugar amb extrems ja està més vist que els pits de la Xixolina?

Sap aquest poeta de la paraula que ja hem fet massa el rídicul els dos últims anys com per venir ara amb detalls d'entrenador revolucionari?? Per què carai fot titular avui al Busquets aquest o al Pedro de la Heidi amb Guddy o Iniesta a la banqueta o el mismissim Toure???

A manca de vuit pel final, perquè posa el tap de bassa del Bojan pel Pujol i deixa al familiar del directiu a camp, el crack del Piqué...


No sé, em dóna la sensació que com deia un bon amic meu "aquest de Guardiola està més pendent de la brillantina de les sabetetes i de la roba de marca que del partit".

Com un club com el Barça pot tenir la plantilla que tenim aquest any? Qui s'ha polit els calers?

I una darrera cosa, he començat a veure el matx amb un nen de 5 anyets i amb el seu pare. El petitó, en veure els jugadors del Barça diu "bien, el Ronaldinho..." i el pare li ha explicat que, per sort, d'enganyasocis Ronnie ja no en queda res. Finalment, jo li he dit al pobre petitó, perquè es comencés a fabricar els nous ídols, que ara havia d'aprendre a corejar "Busquets, Busquets....o Pedroooooo....Pedrooooooo.....o Piquéééée!!"

Sento llàstima pel Barça. Fi del projecte Guardiola si us plau!

I una darrera cosa: que nerviós em posen els comentaristes de TV3...tots amiguets del Guardiola!!! Com diria aquell...FUEDAAAAAA FUEDDDDDDDDAAAAAA!!!

Video per fer passar la mala llet...