dijous, 17 de desembre del 2009

Atalante, amics d'en RAFA...

No he vist el partit amb l'Atalante, només aquest mini-resum de no sé quina tele...



Però veient aquest petit resum, segueixo tenint algunes coses clares al cap:

1. Amb la renovació del Márquez l'hem ben pifiat. Està absolutament fora de forma i no li veig cap mena de millora. Lent, poc contundent i sobretot, desubicat. Ha firmat el seu darrer gran contracte i a viure...

2. Touré ha de jugar sempre. O ha d'entendre que ser suplent no vol dir no ser important. No ens podem permetre el luxe de perdre'l ja que per mi, és el millor mig centre defensiu del món.

3. Valdés no és porter pel Barça. Entenc que el mantinguem perquè és del club i tampoc hi ha massa opcions fora de Can Barça. Però tinc clar que és mediocre. Cert, a París ens va salvar però penso que totes són aturades perquè li tiren a sobre...Poques vegades li he vist parades espectaculars.

4. Pedro té futur. Mai m'acaba de convèncer, però sempre marca i sovint desequilibra. Tanta sort no és possible, realment, deu ser bo.

5. Bojan fora. El pobre no té futur al Barça i no ens deixem portar pel sentimentalisme...No té nivell Barça i tot i tenir qualitats, aquí mai tindrà opcions de potenciar-les.

Diumenge, amb els ESTUDIANTES, patirem....