divendres, 7 de novembre del 2008

El convidat --- Bojan vist pels ulls de Barrilete Cósmico...

Si bé es cert que fa una mica de ràbia la continua campanya que estan fent des dels mitjans catalans per la seva titularitat, crec que el Bojan es totalment vàlid pel Barça.

Li falta moltíssim per millorar, no ho dubto, però el xaval té només 18 anyets!! Penseu que fèieu vosaltres am 18 anys. Es injust i impossible demanar que el nano decideixi partits i sigui un crack mundial. Això està a l’abast de molt pocs (Messi?). Tard o d’hora acabarà sent un bon jugador. Que arribi a ser una gran estrella ja tinc els meus dubtes.


Crec que hauria de ser la segona opció de davanter centre per darrera del Eto’o i molt per davant de la toia del Henry, que cada dia ho fa pitjor. Grandíssim equip l’Arsenal, sobretot a l’hora de vendre’ns jugadors a Can Barça. Sembla que no n’aprenguem perquè amb el gran Hleb ens han tornar a estafar de mala manera!


L’any passat va aconseguir un bon nombre de gols (per cert, més que el Raul al seu primer any al Madrid), i es va salvar del ridícul general de tot l’equip. Quan les coses van malament es molt més complicat destacar en positiu, sobretot si ets un novato. Per això crec que el Bojan va fer un bon any.


Aquesta temporada no està lluint-se massa, encara que també es cert que no juga gaires minuts transcendents. Ha de tenir paciència que la temporada es llarga i acabarà tenint oportunitats. Si segueix la progressió que va tenir l’any passat pot ser un jugador molt vàlid pel Barça. Sinó serà carn de cessions fins que el fitxi l’Ajax/Espanyol de torn.