diumenge, 16 de novembre del 2008

petita reflexió

S'ha de reconèixer que aquest Barça il·lusiona. Juguem molt bé, treballem l'estratègia i els jugadors semblen 100% motivats! Ja tinc ganes de veure'ns davant equips com el Madrid o el Sevilla!

A TV3 però, es passen... Campanya 100% proguardiola inclús lloant que la roda de premsa de Huelva l'ha començat en català "per deferència a la premsa catalana...". Ho he trobat fora de lloc. Si som a Huelva i la roda de premsa és per la premsa present allà, s'ha de parlar en castellà, per un clar tema d'educació! I que no em vinguin amb el tema de la premsa catalana perquè un 90% de les publicacions d'Internet i de diaris catalans són en castellà! Només les ràdios i TV3 informen en català! Però senyors, entenem el castellà i no cal quedar com a sectaris parlant en català a la roda de premsa d'un partit oficial de a Lliga de futbol espanyola i més jugant a Huelva...

Després, per defensar el seu Bojan què fan? Atacar injustificadament a l'Henry dient que contra el Recre ha estat desaparegut!!!! I el Pitxi Alonso, tot elogis pel Guardiola de manera descarada...ja sabem que sou amics home! però tampoc et passis que se't veu el llautó!!!